Atracții în Buzău

Echipa noastră de instructori calificați este dedicată să vă ajute să vă dezvoltați abilitățile și încrederea pe trasee. Fie că sunteți un începător care dorește să încerce enduro și off-road pentru prima dată, fie că sunteți un rider experimentat care dorește să își îmbunătățească abilitățile la nivelul următor, avem experiența perfectă pentru dumneavoastră.

4 4
22047714 164570134124290 7342022954659488660 o 1024x712 1
daylight dirt road motorsports 1322316 1

01

Bucurați-vă de aventuri Side by side, cu mașinile noastre offroad

Descoperiți un peisaj divers și pitoresc, cu dealuri însorite în sud-vest, păduri și dealuri subcarpatice în centru și munți sălbatici în nordul județului.

  • Intrați în contact cu natura
  • Petreceți ceva timp fără tehnologie
  • Îndrăgostiți-vă din nou de condus

02

Vizitați Ficurile Vii

Unii oameni îl consideră un dar al naturii, sunt cei care îi atribuie un caracter miraculos și, conform tradiției, este considerat protectorul animalelor. Pentru că arată ca un mesager din altă lume, oamenii vin aici pentru a-și pune o dorință. Dincolo de raritatea fenomenului, acesta are și o explicație științifică. Emanațiile de gaze naturale, care și-au croit drum prin fisurile din scoarță, prin ardere spontană sau nu, mențin viu focul sacru al pământului. Focul poate arde indiferent de vreme și de anotimp.

Ce se mai poate vizita în zonă:

  • Manzalesti Grunjul
  • Platoul Meledic
  • Lacul Mocearu
Focul viu de la Lopatari judetul Buzau

Living fire has an area, it moves, it changes, within a radius of half a hectare.

WhatsApp Image 2022 12 06 at 15.16.10
WhatsApp Image 2022 12 06 at 15.16.10 1

03

Călătorie la Lacul Vulturilor

Siriu, Buzău. Lacul Vulturului, cunoscut și sub numele de Lacul fără fund, este un lac periglaciar situat în Munții Buzău, la curbura de sud-est a Munților Carpați, la o altitudine de 1420 m. Așteptați-vă la o priveliște care vă va tăia respirația!

Ce se mai poate vizita în zonă:

  • Fangs of the Whale
  • Cascada Cașoca
  • Table of Butions or Tatar Pass

04

Vizitați vulcanii noroioși Berca

Vulcanii Noroioși reprezintă una dintre cele mai interesante rezervații mixte (geologice și botanice) din România. Rezervația este unică în România și este protejată din 1924. Din cauza alunecărilor de teren, a defrișărilor, a ploilor torențiale și a scurgerilor de noroi, în rezervație există o atmosferă stranie și lunară. Pe lângă vulcanii noroioși, care constituie principala atracție a rezervației, există și plante rare.

Ce se mai poate vizita în zonă:

33114379033 e8bfc68b2c z
vulcaninoroiosi04 w4c
33114376993 3ea05ea298 z
piatra00

Unique open-air museum in Europe

05

Vizitați tabăra de sculptură Măgura

Tabăra de sculptură Măgura este o expoziție unică, desfășurată în aer liber, incluzând un număr mare de lucrări de artă împrăștiate pe toate poienile de pe dealurile care veghează asupra orașului Măgura. Construită între 1970 și 1986, este un muzeu în aer liber de excepție, amplasat pe o suprafață de câteva hectare în apropierea Mănăstirii Ciolanu. Tabăra de Sculptură de la Măgura s-a format în urma unui eveniment care a avut loc în verile anilor 1970-1986, când aici se pregăteau studenți și absolvenți ai Academiei de Artă din București.

Ce se mai poate vizita în zonă:

Castelul Bran panoramio 1024x683 1
church 3814009 640 1

06

Călătorie la Brașov

Probabil cel mai bun județ din România! Orașul Brașov este situat la doar 3 ore distanță (cu mașina), așa că vă recomandăm cu tărie să vizitați orașul Medival cu atracțiile sale unice: Piața Sfatului, Biserica Neagră, Muntele Tâmpa și, de asemenea, cele mai înguste străzi din Europa. Nu uitați că în apropiere de Brașov se află Castelul Bran (Casa lui Dracula) și Castelul Peleș! Ar fi mare păcat să vii în România și să nu vizitezi Brașovul!

Ce se mai poate vizita în zonă:

Recenzii

Ce spun oamenii despre noi

Enduro și off-road sunt, de asemenea, fantastice pentru îmbunătățirea condiției fizice. Aceste activități necesită o combinație de forță, rezistență și agilitate, așa că veți avea parte de un antrenament pentru tot corpul în timp ce abordați traseele.

Am participat recent la un tur de enduro în Buzău, România, și a fost o experiență absolut incredibilă. Traseele off-road au fost dificile, dar nu imposibile, iar peisajele au fost absolut uluitoare. Ghizii au fost bine informați și de ajutor, iar întreaga experiență a meritat prețul. Aș recomanda cu căldură acest tur oricui caută o aventură unică și interesantă.
Am fost recent într-o excursie off-road în Buzău, România, și a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Traseele au fost provocatoare, iar peisajele au fost frumoase, dar ceea ce a făcut ca experiența să fie cu adevărat specială au fost ghizii bine informați și prietenoși. Aceștia au reușit să răspundă la toate întrebările mele și au fost întotdeauna bucuroși să mă ajute. Aș recomanda cu siguranță acest tur oricui caută o aventură interesantă.
Am participat la un tur de enduro în Buzău, România, și a fost o experiență extraordinară. Traseele off-road au fost dificile, dar nu imposibile, iar peisajele au fost absolut uimitoare. Ghizii au fost bine informați și de ajutor și au făcut ca experiența să fie cu adevărat specială. Aș recomanda cu căldură acest tur oricui caută o aventură unică și interesantă.

Bine ați venit la terenul de camping interactiv

Beneficiile enduro-ului și ale off-road-ului merg dincolo de aspectul fizic. Aceste activități sunt, de asemenea, excelente pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării mentale.

Înscrieți-vă la newsletter

Sentimentul de realizare și de încredere pe care îl dă stăpânirea unui traseu provocator vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă poate ajuta să vă relaxați.