Punem RO în offROad

EXPERIENȚA OFF-ROAD

EXPERIENȚĂ OFF ROAD CU MOTOCICLETA ȘI ENDURO ÎN BUZĂU, ROMÂNIA, PENTRU TOATE NIVELURILE. NOI PUNEM ROMÂNIA ÎN OFFROAD.

Cea mai tare aventură de enduro și off-road din România.

Bucurați-vă de un tur de off-road și enduro în Buzău, România.

România oferă oportunități nesfârșite pentru aventuri, cu cea mai mare diversitate de peisaje pe care o veți găsi oriunde în lume. Bucurați-vă de răsărituri și apusuri de soare uimitoare de pe propria bicicletă sau buggy side by side, explorând sate și relicve străvechi.

sERVICII

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

România este gazda unora dintre cele mai incredibile trasee de mountain bike din Europa, perfecte pentru a vă provoca cu un tur epic de enduro sau de aventură off-road. Oferim o gamă variată de tururi cu bicicleta, precum și alte activități în aer liber, cum ar fi vehicule side-by-side, tururi enduro pentru copii, caiace și multe altele

buggy rental buzau

Închiriere buggy Side by Side

Dacă doriți să luați parte la o experiență SIDE BY SIDE, trimiteți-ne un e-mail cu toate dorințele dumneavoastră (când doriți să veniți, numărul de zile pe care doriți să le petreceți în România sau orice altceva) și vă vom comunica oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Îndrăznește să încerci!

action adventure biker 704214 1

Experiența Enduro

Verificați prețurile noastre pentru această experiență minunată. Rețineți că acestea sunt oferte standard, dar suntem flexibili și putem ajusta prețurile în funcție de nevoile dumneavoastră! Doar spuneți-ne și vă vom îndeplini toate așteptările!

enduro tours kids

Enduro pentru copii

Căutați o modalitate distractivă și unică de a petrece timp cu copiii dumneavoastră? Tururile noastre de enduro sunt soluția perfectă. Tururile noastre sunt concepute special pentru copii și oferă o experiență off-road palpitantă, care va crea cu siguranță amintiri de neuitat.

WhatsApp Image 2022 11 28 at 14.25.30

Cazare

Suntem o familie iubitoare de aventură, pasionată de tradițiile românești și de mirosul pădurilor noastre, de iarba verde și de lemnul uscat. Ne place să fim în mijlocul naturii și să ne bucurăm de tot ceea ce are de oferit, așa că ne-am dorit să găsim locul perfect pentru a combina toate aceste pasiuni ale noastre. Așa a apărut Hecaș Villas.

Facilități

De ce să ne alegeți pe noi?

Tururile de aventură off-road și enduro în România oferă un amestec unic de adrenalină, distracție și peisaj pentru a face din ziua ta pe bicicletă una de neuitat. 

buzau0location

Locație

Ne aflăm foarte aproape de București, la doar 130 km distanță. Dar transferul de la și către aeroport este în sarcina noastră, astfel încât să vă puteți odihni, pentru a vă pregăti pentru aventura care urmează.

dirt bike 2086046 1920 1024x662 1

Performanță

Veți fi îndrumați de un campion național la Hard Enduro și de un instructor profesionist cu aproape 10 ani de experiență în offroad. În plus, suntem organizatorii Hard Enduro Cașoca o competiție care a fost cotată cu 5 stele.

cross 2494252 1920 1 1024x683 1

Complexitate

Avem diferite niveluri de complexitate. Fie că sunteți începător sau expert, natura noastră vă oferă pista perfectă pentru o aventură offroad incredibilă.

pure wilderness

Sălbăticie pură

Împreună vom traversa dealuri și munți uimitori. Descoperirea potecilor nebătătorite din județul Buzău este o experiență turistică cu adevărat diferită de care veți fi uimiți.

best toys

Cele mai bune jucării

Avem doar modele recente de KTM și Husqvarna, atât 2T, cât și 4T, așa că va fi o adevărată plăcere să le conducem toată ziua.

Bine ați venit la OFF ROAD Buzău, cea mai tare experiență moto enduro

Experiențele noastre de enduro și off road sunt perfecte pentru cei care caută senzații tari și caută o nouă provocare. Instructorii noștri experți vă vor învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a aborda cele mai dificile trasee și terenuri, de la parcurgerea virajelor strânse la parcurgerea pantelor abrupte. Și cu o gamă de motociclete din care puteți alege, inclusiv motociclete de teren și buggy Side by Side, puteți găsi plimbarea perfectă pentru a se potrivi stilului și nivelului de experiență.

WhatsApp Image 2022 11 28 at 15.16.37 1

beneficii

Descoperiți o experiență off-road captivantă

Veți fi întâmpinați de un ghid profesionist, care vă va duce în inima uimitoarelor aventuri de enduro și off-road din România. Te vei bucura de peisaje care îți taie respirația și de plimbări antrenante prin păduri dese, în jurul lanțurilor muntoase, prin zone sălbatice virgine și pe unele dintre cele mai bune trasee off-road din lume.

Descoperă România în off-road

Pentru o experiență off-road de ultimă generație, explorați terenul divers al României într-un tur de aventură 4×4 și profitați de numeroasele activități oferite de-a lungul traseului.

Side by side Adventure -experiență în Buzău, România

Acțiunea de back-to-back, aventura plină de adrenalină și peisajele uimitoare sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi tururile off-road în România ca următoarea ta activitate în aer liber.

Experiența Enduro Adventure în Buzău, România.

Nu veți găsi niciodată o plimbare mai plină de adrenalină decât aici. Turele off-road și enduro din România reprezintă echilibrul perfect între aventura palpitantă și adrenalina pură în aer liber.

galerie

Nu vă lăsați familia acasă

Aventurile sunt și pentru familii. Dacă vrei să călătorești cu soția și poate cu copiii, vor avea o mulțime de lucruri de făcut închirieri de buggy, caiace, caiac, ping-pong, fotbal, baschet și multe alte activități în aer liber.

RECENZII

Ce spune lumea despre noi

Așa că de ce să nu veniți alături de noi pentru o aventură pe care nu o veți uita niciodată? Rezervă-ți astăzi experiența enduro sau off road și pregătește-te să abordezi marea natură!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Am cumpărat aventura buggy side by side ca un cadou pentru un prieten și nu am putut fi mai fericit! A fost prima dată când am făcut-o cu voi și nu va fi ultima. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să avem o sărbătoare minunată de ziua de naștere!
Adam Cheise
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
„Mi-a plăcut absolut fiecare aventură a fost pentru logodnicul meu și el s-a bucurat de tot, cu siguranță vom face acest lucru din nou!”
Anna Senger
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
„M-am simțit extraordinar de bine făcând cursa de enduro. Personalul a fost foarte profesionist. Nu am mers niciodată pe o bicicletă înainte de acest lucru și Hands on de predare și instruire de către personalul lor a fost incredibil. M-am prins foarte repede și m-am distrat de minune.”
Austin Wade

Blog

Vezi cele mai recente știri despre enduro

Așa că de ce să nu veniți alături de noi pentru o aventură pe care nu o veți uita niciodată? Rezervă-ți astăzi experiența enduro sau off road și pregătește-te să abordezi marea natură!

Înscrieți-vă la newsletterul nostru

Enduro și off-road sunt modalități interesante și provocatoare de a explora natura. Fie că sunteți un rider experimentat sau sunteți nou în acest sport, experiențele noastre de enduro și off road oferă ceva pentru toată lumea.