Despre noi

Suntem pasionați de enduro și off-road. Cu ani de experiență în industrie, avem cunoștințele și expertiza necesare pentru a vă oferi cea mai bună aventură off road.

călătorie de explorare

Caută turul perfect de off-road și enduro în România.

Echipa noastră de ghizi cu experiență în turism de aventură vă va conduce într-o aventură care vă va lăsa cu siguranță o impresie de neuitat. Fie că sunteți în căutarea unei zile relaxante pe bicicletă sau a ceva mai plin de emoții, avem turul perfect pentru dumneavoastră.

Tur Enduro îm românia necunoscută și incitantă

Explorați cele mai bune călătorii off-road și enduro în România.

Faceți o excursie cu mașina pentru a explora unele dintre cele mai frumoase locuri din România, învățând în același timp despre patrimoniul și cultura auto.

oFFrOAD rOMANIA

O experiență OFFROAD excepțională

Ne concentrăm asupra călătorilor – exploratori care caută aventura și doresc să experimenteze prin călătoria lor explorarea și descoperirea unor destinații secrete. Călători care doresc să aibă capacitatea de a trăi viața ca localnici și nu ca turiști clasici care tocmai au vizitat o țară.

Fie că faceți sau nu RIDE, dorim ca toată lumea să experimenteze călătoriile uimitoare pe care le avem la dispoziție. Dacă ideea ta de explorare uluitoare include să ieși și să „vezi” efectiv lumea, în loc să o privești de la balconul unui hotel sau prin ferestrele unui autobuz într-o țară străină, opțiunile noastre de călătorie ar trebui să îți facă nivelul de entuziasm să ajungă la roșu.

From driving through challenging terrain like the ……………………. and valleys of Buzau to the ……………………, we have a variety of unforgettable adventure tours for the daring traveler in you.

oFFrOAD buzau

Oferim experiențe reale de călătorie în România

Aceste excursii se adresează călătorilor și exploratorilor care doresc să exploreze și să descopere natura virgină oferită cu generozitate în țara noastră. Prin intermediul acestei experiențe autentice, aveți posibilitatea de a face cunoștință cu patrimoniul istoric și cultural necunoscut pe care România îl poate oferi.

Călătorii adoptă mentalitatea de a vizita zone pentru a trăi ca localnicii, pentru a vorbi cu ei și, bineînțeles, pentru a gusta arome tradiționale, în plus pentru a învăța tradițiile și a explora arhitectura locală, bucătăria și produsele naturale pe care România le are de oferit și care sunt cunoscute la nivel mondial.

Enduro rOMANIA

Experimentează un tur de enduro plin de adrenalină în România

Rezervați-vă călătoria astăzi și vedeți cu ochii voștri despre ce este vorba în această țară unică. Tururile off-road și enduro în România au tot ce aveți nevoie pentru a face o excursie de aventură fantastică – de la plimbări palpitante prin peisaje uimitoare până la acțiune plină de adrenalină.

Hecas villas

Pensiune tradițională și arome românești

Am ales să găzduim oaspeții noștri offroad/enduro în pensiunea noastră tradițională de la Hecas Villas din Casoca, Buzău, cu o abordare de autenticitate și în spiritul ospitalității tradiționale românești de acasă.

Suntem o familie care iubește tradiția românească, sporturile de aventură, mirosul crud, verde și mirosul de lemn uscat. Și pentru că ne place nu doar să fim în mijlocul naturii, ci și să ne bucurăm de tot ceea ce are ea de oferit, am vrut să găsim locul perfect în care să facem ca toate aceste pasiuni ale noastre să danseze mână în mână. Așa s-a născut Hecaș Villas!

Enduro rOMANIA

Aventură enduro în Buzău cu cei mai buni dintre cei mai buni.

Enduro reprezintă combinația perfectă de excursii de aventură interesante și o zi minunată pe bike. Experimentați o aventură enduro de neuitat în Buzău astăzi!

aventură side by side în Buzau

Aventură împreună cu prietenii tăi

Alătură-te aventurii și experimentează alături de prietenii tăi în Buzău, România. Cu experiențele noastre de echitație side by side, nu te vei plictisi niciodată.

misiune

Rezervați acum și experimentați ceea ce este mai bun din ambele lumi.

Rezervați-vă astăzi excursiile off-road și enduro și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de toate rezervările și de logistică. Rezervați-vă astăzi excursiile off-road și enduro și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de toate rezervările și logistica. Veți găsi aici o experiență all inclusive, astfel încât vă veți întoarce acasă cu bateriile încărcate.